Menu Sluiten

Nieuw Markilux

Markilux zonwering

Design
markilux-producten zijn tijdloos. Hier vloeien trendy en klassiek perfect samen en brengen gerenommeerde designers schoonheid tot uitdrukking in zowel techniek als textiel.

Innovatie
markilux-buitenzonweringen behoren niet zomaar tot de top. Al onze producten bevatten technische innovaties die specifiek voor die toepassing zijn ontworpen. Wij willen vandaag al aan de eisen van morgen voldoen.

Flexibiliteit
markilux staat voor dynamische ontwikkeling. Wij denken ver vooruit zodat onze klanten nog jarenlang met veel plezier van onze producten gebruik kunnen maken. Omdat onze ideeën vaak kunnen worden ingebouwd in bestaande producten bieden wij duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Gebruik
markilux technologie is ontworpen om lang mee te gaan. De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste standaards en staan garant voor een jarenlange probleemloze bediening.

Veiligheid
Gecertificeerde kwaliteit van een gecertificeerde onderneming; onafhankelijke instanties controleren en bevestigen ons streven naar kwaliteit. Dankzij de unieke fabricage, textielproductie en zonweringsassemblage onder één dak laten onze producten niets te wensen over.

Service
markilux betekent vakmanschap. Gespecialiseerde markilux-dealers zijn experts op het gebied van de verkoop en installatie van buitenzonweringen. Wij ondersteunen deze bedrijven met scholing en kennis.

Design in zonwering

Markilux is marktleider op gebied van knikarm terras zonneschermen. Vele jaren staat Markilux bekend om zijn design in zonwering. Bekijk de luxe Markilux zonweringen.