Menu Sluiten

Merk Soltis Ferrari

Soltis Ferrari zonwering doek is zeer geschikt voor binnenzonwering, buitenzonwering en overkappingen met textiel

Soltis Ferrari, producent van zonwering doek met bijzondere kenmerken. Geproduceerd in Frankrijk. Het technische doek is geschikt voor outdoor, buitenzonwering en binnenzonwering. 

30

June 2018

Onze referenties

Wereld wijde referenties

Bar Kong in het centrum van Parijs is voorzien van buitenzonwering met Soltis doek type 92. Het doek is zeer geschikt voor XXL zonwering systemen. 

 

Het voetbal Stadion in Rotterdam is voorzien van buitenzonwering met Soltis Ferrari doek. Raymond Sneek heeft het bestuur geadviseerd, het transparante doek in de kleur rood toe te passen. 

Omdat het doek zeer stabiel is en in diverse trasparanten is het zeer geschikt om toe te passen op buitenzonwering en overkappingen. Ik pas het veelvuldig toe in onze XXL zonweringsystemen. 

Raymond Sneek

Zonwering specialist

Veel gestelde vragen

Most frequent questions and answers

Is het doek vlamvertragend ?

Soltis doek, type Safe SK20 is vlamvertragend en zeer geschikt voor projecten. Brandvertragend wordt op verschillende manieren aangegeven, verschillende labels. Let goed op dat u de juiste toepassing B1, M1 kiest. 

Kan het ook op rolgordijnen ?

Soltis doek is ook geschikt voor rolgordijnen. Er is Soltis doek voor binnen toepassing en voor buiten, in verschillende soorten transparant en verduisterend. Er is ook Soltis doek voor rolgordijnen met specifieke LOW-E eigenschappen of BREEAM labels. 

Omdat het Soltis doek stabiel is kan het ook in XXL rolgordijnen worden toegepast..

Is het doek in kleur verkrijgbaar ?

Afhandelijke van het soort Soltis doek, zijn er gemiddeld 40 kleuren beschikbaar voor Soltis doek. 

Op welke producten toepasbaar ?

Soltis doek wordt o.a. gebruikt voor rolgordijnen, screens, terrasoverkappingen, vouwdaken, XXL serre zonwering, serre zonwering. Verduistering gordijnen en darks.

Welke merken gebruiken het?

Soltis doek wordt o.a. toegepast door de volgende fabrikanten.: Allround Zonwering, Harol, Weinor, WAREMA, Griesser, Luxaflex, Stobag, Roma, Hella, Sunmaster. 

Hoe lang gaat het doek mee?

De levensduur van Soltis doeken is lang. Vanaf 1975 zijn de doeken toegepast en deze functioneren nog prima. Er is een garantietermijn van 5 jaar. 

Enkele doeken

Een greep uit de soorten SOLTIS doek

Opaque

Verduisterende doeken

Soltis 86

TRANSPARANTE doeken

Soltis 99

botanical photography

Soltis Touch

architecture photography